ORGANISATIE

/ORGANISATIE
ORGANISATIE 2018-03-03T14:02:33+01:00

Wij zijn vrijwilligers die uit eigen initiatief een werkgroep hebben samen gesteld om de jongeren tussen 13/23 jaar op een positieve manier te benaderen.

 

Abderrazzak Doufikar, doet jongerenwerk en heeft veel ervaring op dat gebied; o.a. het organiseren van jongeren activiteiten. Heeft zelf vier kinderen en vindt het nodig om mee te doen aan het buurtvader project.

Mimoun Loukili, Socioloog. Ook hij heeft alles over voor de jongeren en wil graag een bijdrage leveren aan het project.

Abdelouhab Hansali, TAC Management, heeft drie kinderen. Hij vindt dat de Marokkaanse cultuur steeds onder vuur ligt, terwijl dat volgens hem allerminst terecht is, hij vindt het daarom tijd om een positief tegengeluid te laten horen.

Adil Ziane, ICT’er van de tweede generatie, wil alles doen om het imago van de Marokkaanse jongeren te verbeteren.

Benaceur Arab, Van de eerste generatie. Hij vindt het nodig om iets van zijn cultuur naar buiten te brengen.

Ahmed Mourabit, KNVB scheidsrechter, ook hij vindt dat de Marokkaanse vaders niet langer aan de kant moeten blijven staan, terwijl er ondertussen problemen zijn met hun tienerzonen.

Said Errifi, jongerenwerker en wil graag de jongeren betrekken bij het buurtvaderproject en hen motiveren om beter te functioneren in de Nederlandse samenleving.

Abdellah Moussouli, KNVB scheidsrechter. Heeft twee kinderen en wil graag de ouderen betrekken bij het buurtvaderproject, omdat hij van mening is dat dit een betere invloed kan hebben op de jongeren.

Abdellah Laoukili, wil graag zijn energie steken in het begeleiden van jongeren.