Mijn kans is jouw kans

//Mijn kans is jouw kans
Mijn kans is jouw kans 2018-02-21T05:05:40+01:00

Thema “Mijn kans is jouw kans”

Missie:

We willen een motiverende, pedagogisch en methodisch verantwoorde omgeving scheppen waarin Marokkaanse jeugdspelers zich op sporttechnisch en menselijk vlak kunnen ontplooien en zich kunnen voorbereiden op een loopbaan als profvoetballer.

Visie:

Begeleiden en coachen van Marokkaanse jonge voetballers van 12 tot 16 jaar. Wij willen talentvolle jeugdspelers uit de streek aantrekken en de ideale mogelijkheden aanbieden om hun talent te ontplooien.

Programma:

Het programma wordt opgericht om sociale kwaliteiten en eigenschappen te ontplooien. Onder begeleiding van werkmeester Dick Gerrits de scout van FC Twente, Heracles en Go-Ahead Eagles. De bedoeling is om naast de trainingen een paar club wedstrijden te organiseren waarbij bekende voetballers worden betrokken. zoals Mustafa Saymak, Rochdi Achentech PEC Zwolle en  Youness Mokhtar FC Twente.

Doelstelling:

  1. Rolmodellen in te zetten om jongeren te wijzen op perspectieven
  2. Jongeren af te helpen van hun negatieve zelfbeeld
  3. Motorische achterstanden verminderen
  4. Participatie aan lokale voetbal verenigingen verhogen

Eindtermen:

De thema’s worden afgesloten met een groot toernooi met als doel geld in te zamelen voor de Afdeling kindergeneeskunde van het ziekenhuis in Lelystad (MCL).

1 grote all stars wedstrijd organiseren met de beste M/N straatvoetballers van Nederland die als voorbeeld kunnen dienen bij deze doelgroep. Ook gaan we een wedstrijd organiseren met de sportiefste M /N jongeren uit Lelystad die gaan voetballen tegen professionele voetballers. Daarvoor krijgen ze een uitgebreide trainingsprogramma vanuit de KNVB, waarin het accent ligt op sportiviteit en samenwerken.